Kaupallisessa yhteistyössä House of Organic
Julkaisussa käytetään mainoslinkkejä
Teksti ja kuvat: Ann-Christine Mäkelä
Teksti ja kuvat: Ann-Christine Mäkelä
Varjostukset, korostukset, poskipunat, aurinkopuuterit, kimalteet ja hehkut... Vähemmästäkin menee pää pyörälle! Mikä kuuluu mihinkin ja tarviiko niitä oikeastaan mihinkään? Näihin palasiin paneudutaan tänään Luonnonkaunis meikkikoulun kolmannessa osassa ja muutetaan termien sotku selkokieleksi!
Kun meikin perusta, eli sopiva meikkipohja on tehty ja epätoivotut värisävyt taitettu pois, voi kasvoille halutessaan alkaa tuoda erilaisia valoihin, varjoihin ja väreihin vaikuttavia palasia. Kaikkia näitä elementtejä ei missään nimessä tarvitse käyttää, eikä varsinkaan arkimeikissä. Voit siis huokaista helpotuksesta!
Jokaisen valoihin, varjoihin ja väreihin vaikuttavien palasten vaikutukset on kuitenkin hyvä tuntea, jotta itselleen parhaiten sopivat ja toivotut lisät osaa valita ja käyttää oikein. Esimerkiksi liian lämpimällä aurinkopuuterilla tehdyt varjostukset näyttävät auttamatta jotenkin kummalliselta, eikä tujuimmallakaan highlighterilla saa taitettua kasvoilta sameutta pois. Nämä onnistuvat paremmin muilla keinoin.
Ja toisaalta, vaikka kasvonpiirteiden suhteita ei pyrkisikään muokkaamaan, saattaa niin vahingossa tulla tehdyksi, ellei meikin sijoittisen perusperiaatteet ole lainkaan tiedossa. Kun jutun jujusta saa kiinni, pystyy näitä elementtejä hyödyntämään juurikin omia parhaita piirteitä korostaviksi ja ehkä joitain voimakkaita piirteitä pehmentäviksi.
Luonnonkauniin meikkikoulun kanssajärjestäjä House of Organic tarjoaa kaikille meikkikoululaisille tänä aikana -15% alennuksen verkkokauppaansa koodilla "meikkikoulu".
Muistathan myös lukea aiemmat osat:
Pelkällä meikkipohjalla iho on kyllä kaunis, mutta jää hieman "latteaksi".
Mistä sitten tietää, mitä mikäkin tuote tekee? Tiedämme, että niistä osa näyttää "kivalta", mutta miksi? Ja miksi osa näistä eivät sovi joillekin lainkaan? Seuraavana seuraa pikakurssi erilaisiin kasvojen valo, varjo ja värituotteisiin, sekä niiden suurpiirteinen levitysjärjestys, mikäli useampaa haluaa hyödyntää:
1 V A L O - vaalea pohjatuote kirkastaa ja piristää kasvojen sameutta, sekä muotoilee kasvoja
2 V A R J O T - varjostustuote selkeyttää kasvojen muotoja/luustoa
3 L Ä M P Ö - aurinkopuuteri pehmentää mahdollista kalpeutta tai kylmää vaikutelmaa
4 V Ä R I - poskipuna tuo elinvoimaisuutta ja luonnollisuutta meikkipohjan tasoittamalle iholle
5 H E H K U - heleä korostustuote matkii hyvän kosteustasapainon omaavan ihon kuultoa
Löydät demot levitystekniikoista Luonnonkauniin IG-kohokohdista.
V A L O
VAALEA POHJATUOTE / PEITEAINE
Tuo kasvojen ns. korkeimmille kohdille tai valaistusta kaipaaville ihoalueille kirkkautta hieman meikkipohjaasi vaaleammalla pohjatuotteella (meikkivoide/mineraalipuuteri) tai kevyellä peiteaineella. Käytä samaa muotoa (voidemainen/jauhemainen) kuin meikkipohjasi on.
Huomioi vaaleamman sävyn vaaleusasteen ja muodon lisäksi myös valitsemasi valoa tuovan tuotteen pohjasävy, joista puhuimme meikkikoulun ensimmäisessä osassa. Näyttäisihän hieman hassulta, jos yhtäkkiä levittäiset kellertävää peiteainetta punapohjaiselle meikkipohjalle tai toisinpäin! Loistava vaihtoehto on esimerkiksi silmänalusille valitsemasi vaaleampi peiteaine, meikkipohjan kahden sävyn sekoitukseen käyttämäsi vaaleampi sävy tai aiemmin ostamasi liian vaalea hutiostos. Mitään ylimääräistä tuotetta et välttämättä tätä varten tarvitse!
Kokeile esimerkiksi:
Hyvin kevyt vaihtoehto, joka tuo luonnollista valaisua iholle. Sävyt sopivat vaaleille ja keskivaaleille ihosävyille.
Erinomaisesti sulautuva ja hieman peittävämpi vaihtoehto, joka on erinomainen vaihtoehto esim. silmänalusille. Lisäksi erinomaiset sävyt kaikenlaisille, myös tummemmille ihosävyille.
Korennon meikkivoide sopii hyvin käytettäväksi myös lisäpeittoa tuomaan ja valoitusta säätämään. Useita vaaleita ja vaaleahkoja sävyjä monipuolisesti niin viileämmille kuin lämpimille ihosävyille.
Lily Lolon mineraalipuuterit ovat puolestaan erinomainen jauhemainen vaihtoehto iholle kuin iholle. Valitse omaa ihoasi vaaleampi sävy.
Mineraalimeikkipohjaa peittokykyisempi, mutta sävyvalikoimaltaan suppeampi vaihtoehto Lily Lolon mineraalipuuterille. Hyvä vaihtoehto, jos kaipaat valaisemiisi kohtiin hieman lisää peittoa.
Kuten ylläolevasta kuvasta näet, voi valoa tuota esimerkiksi otsalle, silmänalusille ja siitä alaspäin häivyttäen, nenän varrelle, amorinkaarelle, leualle jne. Pidä mielessä, että valaisemasi alueet korostuvat ja näyttävät tulevan esille ulommas, jolloin et välttämättä halua korostaa luonnostaan turpeita tai voimakkaasti ulkonevia piirteitä. Esimerkiksi ulkonevalle leualle laskeutuu luonnostaan enemmän valoa, eikä välttämättä kaipaa ylimääräistä valaisemista.
Voidemaiset tuotteet voit levittää sormin, jolloin sormien lämpö edesauttaa tuotteen sulautumista meikkipohjaan. Voit halutessasi hyödyntää myös sivellintä, jolloin saat aikaan kevyempää jälkeä. Hyviä vaihtoehtoja siveltimiksi ovat esimerkiksi Lily Lolo Concealer Brush, Lily Lolo Tapered Contour Brush tai Alima Pure Highlighter sivellin. Sivele tuotetta haluamaasi kohtaan ja painele tuote kevyesti ihoon sormia käyttäen.
Mineraalimeikkien kanssa voit hyödyntää esimerkiksi pienempää Lily Lolo Baby Kabukia tai sitäkin pienempää Concealer sivellintä. Mikä ikinä istuu käteesi parhaiten. Käytä Kabukin kanssa pyörittelevää tai sivelevää liikettä.
V A R J O T
VARJOSTUSSÄVY / VIILEÄ AURINKOPUUTERI
Contouringista tutuksi tullut varjostaminen on tapa muotoilla kasvoja, tuoda esiin, korostaa tai jopa luoda kasvoille niille kaivattuja muotoja varjojen kautta. Arjessa tälle on harvoin tarvetta, mutta esimerkiksi iltameikissä ja varsinkin valokuvauksessa varjostamisesta voi muodostua hyvinkin tärkeä osa, kameran syödessä kasvoilta myös moniulotteisuutta.
Mieti hetki, minkä värisiä luontaiset varjot kasvoillasi ovat. Aivan niin, usein kylmähköjä tai neutraaleja, eivät niinkään lämpimän ruskeita. Yleisin virhe onkin käyttää varjostuksissa suin päin mitä tahansa aurinkopuuteria, jotka ovat useimmiten tarkoituksella sävyltään lämpimiä, pääasiallisen käyttötarkoituksen ollessa lämmön tuominen kasvoille. Tämä ei välttämättä ole ongelma, mikäli ihosi pohjasävy on keltainen, eli lämmin, mutta kylmällä punapohjaisella iholla lopputulos näyttää oranssilta. Vastaavasti, liian kylmä sävy saattaa näyttää lähinnä lialta.
Mitä kylmempi ihosi pohjasävy on, sitä kylmempi tulee myös varjostuksen sävyn olla. Suosi siis mattaisia neutraaleja ja viileitä sävyjä ja jos ihosi on lisäksi hyvin vaalea, voikin sopiva varjostussävy löytyä viileiden, mutta ihoasi tummempien, meikkipohjien joukosta. Mielikuvitus on sallittua, kunhan tunnet oman ihosävysi!
Kokeile esimerkiksi:
Esimerkiksi sävy Dusky (neutraali) on hyvä vaihtoehto hieman päivettyneelle lämpimälle iholle, kun taas oikein lumikin vaalea iho, kuten minulla, voi hyödynttää sävyä Candy Cane (viileä).
Viileähkö sävy Hiekka tarjoaa pehmeän mahdollisuuden vaaleammille ihosävyille. Sävy on täysin matta.
Varta vasten tähän touhuun kehitetty Lily Lolon kaksiosainen kitti sisältää hieman päivettyneelle/neutraalille tai lämpimille ihosävyille sopivan varjostussävyn, sekä heleän korostustuotteen.
Eikö mikään vaihtoehto tunnu tarpeeksi kylmän varjoiselta? Siinä tapauksessa PuroBion aurinkopuuterin poikkeuksellisen viileän harmaa sävy 03 on sinulle (kurkkaa swatch täältä). Inasen neutraalimpaan suuntaan taittaa tummempi sävy 02, erinomainen sävy päivettyneemmälle iholle.
Tummemmille ihosävyille voi rohkeasti kokeilla myös Avrilin mattaruskeita viileähkön neutraaleja luomivärejä, joista Cannele Mat on aavistuksen vaaleampi ja Terre Mat hieman tummempi. Molemmat sävyt löytyvät esim. Avrilin Nude-paletista ja Cannele Mat myös yksittäisenä luomivärinappina.
Aloita levitys kevyin ottein, pienellä määrällä valitsemaasi varjostustuotetta, ja lisää tuotetta tarvittaessa. Mikään ei ole haastavampaa, kuin liian voimakkaiden varjojen häivytys! Mikäli käytät jauhemaista tuotetta meikkivoidepohjalla, voi olla hyvä ajatus sivellä alle sävytöntä viimeistelypuuteria, jotta häivyttäminen helpottuu.
Ohjeet levitykseen ja häivyttämiseen löydät Instagramin puolelta kohokohtien video-ohjeista.
Poskipäiden, leukaluiden ja kasvojen reunojen varjostamiseen ehdottomasti paras ja helppokäyttöisin sivellin on Lily Lolon monipuolinen Tapered Contour sivellin (jota käytän vaihdellen mm. meikkivoiteelle, viimeistelypuutereille, varjostuksille, korostustuotteille ym ym). Pienempien ihoalueiden kuten nenän varjostamiseen voi kokeilla erilaisia pienikokoisia peiteaine- tai häivytyssiveltimiä. Kokeile myös, miten levitysjälki kevenee, kun pidät siveltimen varren kauemmasta päästä kiinni.
L Ä M P Ö
AURINKOPUUTERI
Auringon iholle antama suukko, lämpö, on se niin sanotusti oikeaoppinen tarkoitus lämpimämmille ja helmiäisille aurinkopuutereille. Aurinkopuuterin lämmöllä pyrimme häivyttämään kasvojen kalpeutta, sekä osittain myös tuomaan kasvoille muotoa tavoilla, joihin valojen ja varjojen tuominen ei taivu.
Aurinkopuuterin sävy saa siis olla omaa ihoasi lämpimämpi, kevyttä päivetystä imitoiva sävy. Oranssihtava tai kellertävä sävy on kuitenkin jo too much ja luonnollisemman lopputuloksen saat helpommin aikaan lämpimillä tai neutraaleilla ruskean sävyillä. Helmiäinenkin voi olla kiva lisä, joka tuo iholle kauniin lämpimän hehkun.
Kokeile esimerkiksi:
Lily Lolon kiinteät aurinkopuuterit ovat helposti lähestyttäviä ja koostumukseltaan hienojakoisia sekä talkittomia. Sävyistä vaalein Miami Beach on kaunis neutraali sävy, jossa on helmiäiskullan vivahde, tummempi Montego Bay on huomattavasti tummempi ja intensiivisen kuparinen, kun taas tummin Honolulu sisältää lämpimän kullan vivahteen.
Kelpaisiko reilumpi hehku ja hohde? Sinä takuulla rakastut Lily Lolon "hohdeaurinkopuutereina" tunnettuihin mineraaliaurinkopuutereihin. Jauhemainen koostumus on pullollaan väriä ja helmiäispigmenttejä! Valitse vaalealle iholle sävy Waikiki ja hieman päivettyneemmälle iholle pronssinen Bondi Bronze.
Kotimaisen Flown aurinkopuutereista lämpimämpi sävy Kulta on reilusti lämmin mattasävy, jossa on runsaasti pigmenttiä. Sopii erityisen hyvin lämpimille/keltapohjaisille ihoille.
Aloitteletko vasta aurinkopuuterin käyttöä? Edulliset ja maltillisen pigmenttiset Avrilin aurinkoputuerit ovat erityisen helposti lähestyttäviä, sopien hyvin aloittelijankin käteen. Sävyvalikoimassa on kolme kohtalaisen vaaleaa/keskitymmaa sävyä: vaalein Caramel Dore, keskimmäinen Ambree, sekä tummin Camel.
Siinä missä varjostustuote levitetään enemmänkin "alhaalta ylöspäin" periaatteella, kohtiin, joihin varjot luontaisestikin muodostuvat, levitetään aurinkopuuteri sen sijaan ajatuksella "ylhäältä alaspäin" kohtiin, joihin auringonvalo laskeutuu vahvimmin ja päivetys ensimmäisenä tarttuu. Perinteisimmät kohdat ovat hiusraja ja kasvojen sivut, poskipäille ja leukaperiä pitkin ns. "kolmosen" muotoon, joiden jälkeen siveltimeen jääneet viimeiset aurinkopuuteririppeet voi halutessaan pyyhkäistä kevyesti nenän sivuille.
Verrattuna varjostuksiin, kannattaa aurinkopuuterin lämpö levittää muhkeammalla siveltimellä. Mitä suurempi ja tuuheampi sivellin, sitä pehmeämpi ja utuinen jälki. Hennon lämpimän hunnun saat siis aikaan jopa puuterisiveltimellä, Ecotoolsin ja Lily Lolon puuterisiveltimillä on hyvät muodot, kun taas tarkempaa ja intensiivisempää väriä saat tiheämmällä Lily Lolo aurinkopuutersiveltimellä.
V Ä R I
POSKIPUNA
Kaikelle muulle voi halutessaan sanoa piut paut, mutta poskipuna on ehdoton ykkönen mitä tulee tämän meikkikouluosan oppeihin! Etenkin, kun kasvoille on levitetty sen sävyjä tasoittavaa meikkipohjaa, on kasvoille hyvä tuodan jotain väriä luonnollisen lopputuloksen aikaan saamiseksi. Kevyesti punoittavat posket tuovat kasvoille myös tervettä ja nuorekasta ilmettä.
Poskipunan värin valinnassa voi halutessaan olla rohkeakin ja kokeilla erilaisten sävyjen efektiä lopputulokseen - kikkailu on sallittua! Luonnollisin ja varmin valinta punaksi valitaan oman ihon pohjasävyn mukaan: viileitä vaaleanpunertavia sävyjä punapohjaiselle iholle ja persikkaisia keltapohjaiselle iholle, kun taas neutraalille iholle sopii usein vähän mikä tahansa.
Poskipunia löytyy sekä jauhemaisina että voidemaisina, joiden väliltä valinta on makuasia. On hyvä huomioida, että jauhemaiset poskipunat on helpompi häivyttää mineraalimeikkipohjaan ja voidemaiset puolestaan meikkivoiteen päälle, mutta tämäkään ei ole yksiselitteistä ja erilaisten muotojen välillä voi halutessaan vaihdella, kuten Luonnonkaunis meikkikoulun 1. osassa totesimme. Pysyvyyskin on hyvin yksilöllistä.
Kokeile esimerkiksi:
Äärimmäisen monipuolinen sävyvalikoima monia luonnollisia poskipunasävyjä, monen pitämässä kiinteässä muodossa. Myös ns. mattasävyissä on Lily Lololle tyypillisesti pieni henkäys kuultoa, kun taas hohdesävyissä kuulautta on runsaammin. Kuvaukset sävyistä löydät täältä.
Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset Avrilin poskipunat ovat edulliset ja pullollaan pigmenttiä! Oma lempisävyni on helmiäistä sisältävä vaalean pinkki Rose Nacre, sekä herkku persikkainen Peche Rose.
Benecosin poskipunista etenkin neutraalin sävyinen vahva pinkki Sassy Salmon ansaitsisi saada pigmenttisyydestään jonkin pystin. Myös viileämpi Mallow Rose on äärimmäisen kaunis sävy.
Laveran upean kuulas neutraalin vaaleanpunainen sävy Charming Rose on yksi kauneimpia poskipunasävyjä, joita olen kokeillut. Jos haet luonnollista hehkua poskille tuovaa sävyä, tartu tähän!
Suoranaisen pigmenttiräjähdyksen sisältävät Korennon Lip & Cheekit ovat pieniä, mutta pienen ikuisuuden kestäviä voidemaisia monikäyttösävyjä. Sävyjä riittää niin murretummista vaihtoehdoista räikeän pinkkiin ja kirkkaan punaisiin. Lämmitä pintaa sormella, niin väri sulaa helpommin työstettäväksi. Mainio kotimainen vaihtoehto!
PRO TIP
Lojuuko kaapeissasi huulipunia, joita et tunnu saavan käytettyä loppuun asti? Hyödynnä huulipunat upean pigmenttisinä ja mehukkaina voidemaisina poskipunina! Lämmitä tarvittaessa kämmenselän kautta tai notkista sipaisulla kosteusvoidetta, niin levitys helpottuu.
Erityisen kestävän ja pysyvän lopputuloksen saat yhdistämällä alle voidemaisen poskipunan ja sipaisemalla päälle aavistuksen jauhemaista poskipunaa, joka kiinnittää voidemaisen punan. Varo kuitenkin poskipunaövereitä!
Voit myös hyödyntää poskipunasävyjä luomiväreinä. Älä siis arastele esimerkiksi helmiäisten kanssa, sillä ne näyttävät aivan upeilta myös silmämeikissä!
Poskipunalle hyvä lähtökohta oikeaoppiselle paikalle on poskipäiden uloin kohta, eli se piste, joka on kaikista kauimpana sinusta ja kohoaa hymyillessäsi. Tästä poskipunan ankkurikohdasta saa kuitenkin joustaa ja liikkua suuntaan ja toiseen, omia kasvojenpiirteitään myötäillen. Kovin korkeat poskipäät saattavat kaivata poskipunan tuomista hieman alaspäin, kun taas matalat poskipäät kohoavat tuomalla poskipunaa ylöspäin. Voit myös häivytellä poskipunaa korvaa kohti ja jopa ylös ohimoille rohkeampana efektinä. Nenää kohti häivytetty poskipuna on puolestaan hyvin "tyttömäinen" ilmiö, joka havaitaan luonnostaan etenkin nuorilla.
Tuo siis poskipunasi mihin suuntaan haluat, kuuntele vaistoasi ja kokeile rohkeasti! Pääasia, että poskipunaa on!
Voidemaiset poskipunat voit hyvin koittaa levittää sormin, etenkin voidemaiselle meikkipohjalle. Ellet saa jäljestä tasaista, voit hyödyntää pientä tiheää sivellintä, kuten Lily Lolo Bronzer Brush tai Ecotoolsin tarkka poskipunasivellin, joka sopii hyvin myös jauhemaisille poskipunille. Myös puroBIOn viistopäinen poskipunasivellin on erinomainen vaihtoehto niin voidemaisille kuin jauhemaisille punille.
H E H K U
KOROSTUSTUOTE / HIGHLIGHTER
Lopuksi poskille voi sipaista mehevän kosteaa ihoa matkivaa korostustuotetta, eli highlighteria. Hehku on kaunis lisä etenkin mattaisemmille tai kevyen kuulaille meikkipohjille, saaden ne näyttämään sekä luonnollisemmalta että freshimmältä. Sen sijaan oikein kuulas glowy meikkipohja tuo jo itsessään kasvojen korkeimmille kohdille niin selkeää kuulautta, ettei erilliselle korostustuotteelle ole tarvetta. Kokonaisuus ratkaisee!
Korostustuotteissa ei ehkä ajattelisi olevan paljoa eroa - glow kuin glow eikö vain - mutta enempää väärässä ei voisi olla. Korostustuotteissakin nähdään monenlaisia pohjasävyjä kullanhehkusta vaaleanpunaiseen, valoa heijastavat pigmentit saattavat olla kaikkea lämpimän pronssin ja sinisen väliltä, ja voi muodostua niin hienojakoisen kuulaasta helmiäisestä kuin suurempikiteisestä kimalteesta, kuullon voimakkuudesta puhumattakaan. Maku ja mieltymys ratkaisee taas kerran, mutta pidä mielessä: mitä hienojakoisempi kuulaus, sen luonnollisempi look.
Kokeile esimerkiksi:
Kuulain Lily Lolon viimeistelypuutereista, Flawless Silk, tuo kevyen kuulaan hunnun jopa koko kasvoille, mutta sopii myös käytettäväksi hyvin kevyenä korostustuotteena paikallisesti käytettynä.
Nimensä mukaisesti kasvot valoittava, äärimmäisen kaunista hienojakoista kuulautta tuovat Lily Lolo Illuminatorit saavat huokailemaan ihastuksesta. Valitse kullanhohtoinen sävy Sunbeam (aiemmin Champagne) neutraalille ja keltapohjapohjaiselle iholle, ja vaaleanpunertava sävy Rose vaaleammille tai punapohjaisille ihosävyille.
Madaran uudet nestemäiset highlightertipat ovat liittoillematta tajunnanräjäyttävät, suorastaan valoa peilaavaan metalliset. Yksi vajaakin tippa riittää siis luonnollisen kuulauden aikaansaamiseksi.
Äärimmäisen kaunista jälkeä saa aikaan myös tällä kotimaisella vaihtoehdolla, jonka helmiäinen kuulto muodostuu mm. sertifioiduista olosuhteista louhitusta ruusukvartista. Kauniin vaaleanpunainen sävy sopii erityisen hyvin etenkin vaaleille ja kylmille ihosävyille.
Tämä keijupölyä erehdyttävästi muistuttava kimallejauhe on paitsi upea luomilla, myös häikäisevän hauska highlighter sinulle, joka haet highlighterilta nimenomaan kimalletta. Lily Lolon Doll Face muistuttaa paljon australialaisen Zuiin kestosuosikkihighlightereita, mutta on puolet edullisempi - vinkvink!
Lily Lolon hohdeaurinkopuuterit toimivat kauniina helmiäisinä highlighterina tummemmilla ihosävyillä. Kuultoa näistä tuovat sävyt Waikiki ja Bondi Bronze, joista tenkin jälkimmäinen on erinomainen vaihtoehto luonnolliseksi kuulaudeksi, kun ihon pohja on tumma.
Tummemmille ihoille voidemaisena kuultotuotteena toimii esimerkiksi tämä BYBIN kimaltavia mineraaleja sisältävä versio suositusta Babe Balmista. Babe Balm Bronze sopii hyvin monenlaisille ihosävyille, mutta saa varmasti eristyistä kiitosta päivettyneemmiltä tai luonnostaan tummemman ihosävyn omaavilta, sillä tämän pohjalla ei ole mitään vaaleita pigmenttejä. Käytä meikkaamattomalle iholle tai voidemaisen pohjan päälle.
Tässä vielä mallina yksi harvoista kuvista, joissa kuulaus pääsee kunnolla esiin!
Korostustuotteet heleys matkii luonnollista hyvin kosteutetun ihon kuulautta, johon osuessaan valo heijastuu. Näitä kohtia ovat kasvojen korkeimmat kohdat, kuten poskipäät, kulmaluu, nenänvarsi ja -pää, amorinkaari, sekä kesäisin solisluiden näkyessä mahdollisesti myös niille.
Korostustuote kannattaa levittää asteittain päätä käännellen, jolloin näet miten valo tarttuu ja heijastuu korostustuotteella käsittelemistäsi kohdista. Korostustuotteen ei kuulu loistaa ja hehkua ns. varjossa ollessaan, muuten ilmiö on kirjaimellisesti häikäisevä valon oikeasti laskeutuessa kasvoillesi. Kaikista paras valo korostustuotteen levityksessä on päivänvalo tai kirkasvalolampun loiste talviaikaan.
Voidemaiset korostustuotteet kannattaa ehdottomasti töpötellä kasvoille sormin, kun taas jauhemaiset tarvitsevat avukseen siveltimen. Käytä joko pientä ilmavaa, pyöreäpäistä sivellintä, kuten Lily Lolo Tapered Contour Brush tai Alima Puren Highlighter sivellin, joilla saat tarkkaa jälkeä tai viuhkamaista sivellintä kuten Lily Lolo Small Fan Brush, jolla lopputulos on kuiskauksen kevyt.
Seuraavalla kerralla palataan vielä lupaamiini peiteaineisiin, epätoivottujen sävyjen ja pigmenttien taittamiseen, sekä silmänalusten ja silmäpussien peittämiseen, joiden jälkeen siirrytään omaan lemppariosaani, eli kulmakarvoihin!
Muista, että löydät ohjeiden videodemot Luonnonkauniin Instagramin stooreista heti tämän julkaisun jälkeen, sekä sen jälkeen kohokohdista muiden osien demojen kanssa.
Oliko pakki päivityksen tarpeessa? Hyödynnä House of Organicin -15% alennus verkkokauppaansa koodilla "meikkikoulu".
Muistathan myös lukea aiemmat osat:
Miten nuo madaran peitevoiteen savyt? Jos on skin equalista savy 20 mika vastaisi sita? Tai oikeastaan mika olisi hieman vaaleampi? :)
VastaaPoistaJos vaaleampaa haet, niin ota ehdottomasti peiteaineesta sävy 15! :) 25 on aika vaalea sekin, mutta veikkaan että häviää tuohon meikkivoiteeseen.
Poista